طراحی سایت در تبریز,طراحی سایت ارزان,طراحی سایت
مبانی بهینه سازی سایت : جوملا 3
موارد بسیار بسیار زیادی وجود دارد که با توسل به آنها می توانید وبسایت خود را در موتورهای جستجوگر بهینه نمایید یا به زبان حرفه ای تر SEO سایت خود را انجام دهید.
در مورد بهبود SEO به عبارتی بهینه سازی سایت یک سایت جوملایی چندین گام وجود دارد که با برداشتن آنها می توانید امیدوار به افزایش رتبه وبسایت خود در موتورهای جستجوگری همچون گوگل و بینگ باشید.
همچنین گام های دیگری برای بهبود ترافیک سایت شما وجود دارد که فراتر از مبحث اثربخشی روی موتورهای جستجو می باشد.
تنظیم آدرس (URL) ها طبق پسند موتورهای جستجو در جوملا:
URL یک آدرس در شبکه است که در نوار آدرس مرورگر به نمایش در می آید. برای بسیاری از وب سایت ها، هر صفحه وب دارای یک آدرس منحصر به فرد است که حاوی نام دامنه می باشد و به دنبال آن اطلاعات منحصر به فرد دیگر آن صفحه خاص وجود دارد.
گام اول: قبل از ایجاد هر آیتم منو در جوملا، شما می بایست گزینه آدرس های دوستدار موتورهای جستجو در بخش پیکربندی کلی را فعال نمایید.
مسیر فعال سازی این گزینه در تنظیمات جوملا به این صورت می باشد:
System -> Global Configuration -> Site tab -> SEO Settings section
تنظیمات> پیکره بندی کلی> زبانه سایت> بخش تنظیمات SEO
در جوملا نسخه های 3 به بالا آدرس های دوستدار موتور جستجو از نام دسته و/یا عنوان مطلب ایجاد می شوند.
برای اطمینان از انجام شدن این تغییر در مرحله اول می بایست وبسایت خود را ابتدا راه اندازی کنید (اصطلاحا UP کنید) سپس بعد از ایجاد هر صفحه محتوی جدید می بایست شکل کلی آدرس های دوستدار موتورهای جستجو را داشته باشد تنظیم نکردن این گزینه قبل از راه اندازی کامل وبسایت موجب نشان گذاری اشتباه (اصطلاحا index کردن) در موتور های جستجوگر می شود. در صورتی که این گزینه بصورت پیش فرض باقی مانده باشد آدرس صفحه جدید شما بصورت مثال زیر در نوار آدرس مرورگرتان قابل مشاهده خواهد بود:
http://www.mygreatwebsite.com/index.php?option=com_content&view=article&id=182
محتوی و موضوع مورد اشاره در صفحه ی این آدرس همانگونه که توسط یک فرد قابل تفسیر و درک نیست بهمچنین اطلاعات مفیدی را در اختیار موتورهای جستجویی همچون گوگل و بینگ قرار نمی دهد ومتعاقبا رتبه پایینی در جستجو کسب خواهد نمود.
نحوه تنظیم آدرس های دوستدار موتورهای جستجو در جوملا نسخه 3 به بالا:
گزینه سیستم را پایین بکشید گزینه پیکر بندی کلی را انتخاب کنید و اطمینان حاصل نمایید در زبانه سایت هستید.
پایین تنظیمات SEO یک گزینه برای آدرس های دوستدار موتور جستجو وجود دارد. در این تنظیم بله را انتخاب کنید و تغییرات را ذخیره نمایید.
آدر سهای ایجاد شده برای صفحات می بایست از اکنون نام دسته و موضوع آنها را منعکس کنند.
آیا مشکلی با سایت خود پس از تنظیم گزینه ی آدرس های دوستدار موتور جستجو دارید؟
اگر شما مشکلی با منوهای هدایت وبسایت پس از تنظیم گزینه آدرس های دوستدار موتور جستجو دارید این مشکل علت های زیادی می تواند داشته باشد.
این مقاله میتواند نکات مفیدی برای حل مشکل شدا داشته باشد (لینک ارجاع به مقاله دوم)
تغییر مسیرهای بدون www به www
به طور پیش فرض، اگر فردی آدرس وب سایت شما را تایپ کند خواه www ابتدای آدرس بنویسد یا ننویسد به احتمال زیاد، هنوز هم نتیجه به وبسایت شما ختم خواهد شد. پس چرا شما می بایست نگران این مطلب باشید که کدام نسخه از گوگل وبسایت تان را نشانه گذاری می کند؟
این ریسک وجود دارد که موتورهای جستجو فکر می کنند که سایت های با WWW و بدون www دو سایت مختلف اما با اطلاعات کاملا مشابه و تکراری می باشند. این خوب نیست چون گوگل اطلاعات تکراری در وب سایت ها را دوست ندارد. این موضوع همچنین تعداد کل بازدید از صفحات وب سایت شما را نصف می کند و این می تواند به رتبه بندی وب سایت شما آسیب برساند.
کد زیر را به htaccess در دایرکتوری ریشه سایت خود اضافه کنید (به جای mysitename نام وب سایت خود را وارد کنید):
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^(www\.mysitename\.com)?$
RewriteRule (.*) http://www.mysitename.com/$1 [R=301,L]
اگر سایت شما برای یک زیر دامنه ساخته شده است، مشکلی نیست شما باید عنوان نام زیر دامنه را بجای WWW جایگزین کنید.
نام مستعار برای آیتم های منو، دسته بندی و مطالب
هر زمان که شما یک مقاله، یک دسته یا آیتم های منو را ایجاد می کنید، شما به این آیتم یک عنوان اختصاص می دهید. درست در کنار گزینه عنوان یک گزینه دیگر برای نام مستعار وجود دارد. به طور پیش فرض، زمانی که مطلب را ذخیره می کنید جوملا قسمت نام مستعار را با یک نسخه همراه با حروف کوچک از عنوان مطلب پر می کند.کلماتی که در عنوان وجود دارد با خط فاصله از هم جدا می شوند و باقی کارکتر ها حذف خواهند گردید. شما همچنین می توانید خودتان نام مستعار را بنویسید اما دقت کنید تمامی کلمات با حروف کوچک نوشته شوند و فاصله خالی بین کلمات نبایستی وجود داشته باشد.
به این مثال دقت کنید:
این نام مستعار در آدرس مربوط به صفحه وب مطلب مورد نظر ظاهر خواهد شد. اگر مقاله در دسته بندی وبلاگ و یا دسته فهرست باشد، نام مستعار مطلب نام مستعار برای آیتم های منو را به دنبال خواهد داشت.
اگر عنوان مطلب طولانی باشد یا وصف مناسبی از محتوای مطلب نداشته باشد. شما می توانید نام مسستعار مطلب را به چیز مناسبتری تغییر دهید.
اگر شما یک کپی از مطلب دیگری را ذخیره کردید، اطمینان حاصل کنید که نام مستعار مقاله قبلی را پاک کرده باشید.
نام مستعار برای SEO مهم است. باید برای افراد معنی دار باشد (به عنوان مثال قابل خواندن باشد) و یک نماینده خوب از محتوای صفحه باشد.
هشدار در مورد تغییر نام مستعار در مقالات موجود در وب سایت
اگر مقاله شما مدتی است که منتشر شده و موتورهای جستجو این مطلب را نشانه گذاری یا ایندکس کرده اند ، درمورد تغییر نام مستعار مراقب باشید. اگر شما نام مستعار تغییر دهید، شما آدرس مطلب را تغییر داده اید. اگر فردی روی آدرس قبلی کلیک کند نتیجه به خطا منتهی خواهد شد. اگر همچنان می خواهید نام مستعار را تغییر دهید ، شما می توانید تغییر مسیری برای جلوگیری از خطا در .htaccess خود از آدرس قدیمی به جدید ایجاد نمایید.
استفاده از عنوان صفحه مرورگر برای آیتم های منو
عنوان صفحه مرورگر زمانی که یک آیتم منو را ایجاد می کنید در زبانه نمایش صفحه تنظیم می شود. به طور پیش فرض، جوملا عنوان مطالب شما و یا به عنوان آیتم های منو را، برای عنوان صفحه مرورگر استفاده می کند.
این ممکن است قابل قبول باشد، اما ممکن است همیشه بهترین شرح برای مطلب صفحه مورد نظر نباشد.
عنوان ممکن است برای تناسب با منوی ناوبری خیلی کوتاه باشد. همچنین ممکن است بسیار طولانی باشد و یا بهترین شرح برای نمایندگی محتوای مورد نظر نباشد.
اگر گزینه نمایش سرتیتر صفحات را بلی انتخاب نمایید عنوان صفحه مرورگر درصفحه سایت ظاهر خواهد شد.
عنوان صفحه مرورگر زمانی که فردی در موتورهای جستجو مطلبی را جستجو می کند در نتایج جستجو قابل مشاهده می باشد. این مطلب بسیار اهمیت دارد زیرا با رعایت اختصار می تواند نماینده خوبی برای محتوای مطلب وب سایت شما باشد. در صورتی که در گزینه عنوان صفحه مرورگر تغییراتی را اعمال نمایید برای چندین روز نتایج جدید را در موتورهای جستجو مشاهده نخواهید نمود.
نقشه سایت برای وبسایت خود بسازید
نقشه سایت یک فایل با پسوند xml است که حاوی لیست صفحات در سایت شما است. این فایل را در پوشه ریشه فایل های نصب جوملای خود نگهداری کنید. این فایل یک سند برای استفاده عمومی مراجعه کنندگان وبسایت شما نیست بلکه موتورهای جستجو از این اطلاعات به عنوان راهنمایی برای نشانه گذاری صفحات وبسایت شما استفاده می نمایند.
برای ایجاد نقشه سایت افزونه هایی مخصوص جوملا وجود دارند همچنین وب سایت هایی برای ایجاد نقشه سایت هستند که می توانند این فایل را ایجاد نمایند.
همیشه فایل sitemap.xml را پس از ایجاد بازبینی نمایید. ممکن است نخواهید برخی صفحات در لیست سایت شما وجود داشته باشند، همپنین ممکن است برخی صفحات در نقشه سایت لیست نشده باشند اما شما بخواهید آنها را در لیست وارد نمایید. این موضوع ممکن است به دلیل خطاهای مرور در وبسایت شما باشد. این راهکار خوبی برای اطمینان از دسترسی مناسب به هرچیزی در وبسایت شماست. فایل sitemap.xml تضمینی برای لیست شدن صفحات در موتورهای جستجو نیست ، این فایل تنها راهنمایی برای موتورهای جستجو می باشد.
فایل sitemap.xml می تواند موتورهای جستجو را به صفحاتی در وب سایت شما که هدایت مناسبی برای آنها وجود ندارد، یا لینک های داخلی، یا زیر شاخه های تو در تو، به درستی راهنمایی کند.
اگر در فایل sitemap.xml صفحات زیادی را مشاهده می کنید که مفهوم خاصی ندارند.
تهیه و ترجمه : گروه خورشید،طراحی سایت ارزان
- بازدید: 381