طراحی سایت در تبریز,طراحی سایت ارزان,طراحی سایت
طراحی سایت ارزان
بازداشت فردي ملقب به هوش سياه در کرمان
داديار شعبه يازدهم دادسراي کرمان از دستگيري فردي ملقب به هوش سياه خبر داد که در 18 استان و توسط اينترپل تحت تعقيب بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه کوير، محمدعلي سليماني در جلسه شوراي فرهنگ عمومي شهرستان کرمان با بيان اين مطلب، بيان کرد: متهم «ع. س» با تعريف و ارائه فيلترشکن رايگان در سايتهاي پرطرفدار مجاز و غيرمجاز اقدام به کلاهبرداري از اطلاعات شخصي افراد ميکرده است.
وي ادامه داد: کاربران به راحتي هنگام خريد اينترنتي رمز دوم کارت خود را در سيستم ثبت ميکردند و متهم فوق به راحتي به آن دسترسي پيدا کرده و سوءاستفاده ميکرد.
سليماني با بيان اينکه اين متهم تحت تعقيب اينترپل نيز هست، تصريح کرد: تاکنون 160 ميليون تومان کلاهبرداري اين فرد از حسابهاي افراد مشخص شده است.
داديار شعبه يازدهم دادسراي کرمان گفت: پليس بينالملل هفت رنگ را براي مجرمين تعيين کرده که گوياي نوع مجرميت متهم است و براي اين فرد اعلان رنگ نارنجي شده بود، به اين ترتيب که نامبرده علاوه بر ايران در کشورهاي ديگر نيز شاکي داشته و دارد.
وي به کاربران فضاي مجازي هشدار داد که براي فعاليتهاي اينترنتي خود از سايتهاي معتبر استفاده کنند.
طراحی سایت در تبریز,طراحی سایت ارزان,طراحی سایت,طراحی وب سایت,طراحی وب سایت ارزان,طراحی وب سایت در تبریز
- بازدید: 1102